Ceai caramel

de LUK in Cocktail, 23 Ian 2011 | 5919 vizualizari

 

Un gust dulce acrisor...

 

INGREDIENTE

  • o lingura cu varf de zahar tos
  • 400ml apa
  • 2-3 picaturi esenta de rom
  • suc de lamaie proaspata dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceai caramel:

 Se caramelizeaza zaharul cu grija sa nu se arda(ii da ceaiului un gust amarui..).Dupa ce s-a topit tot zaharul se adauga apa.Lasam sa fiarba pana cand se omogenizeaza apa cu zaharul.Luam de pe foc si asteptam sa se raceasca putin.Cand e caldut adaugam romul si stoarcem putina lamaie(dupa gust)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceai caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

LUK 1

31.01.2011, 15:33

Adina si pt mine e tot un ceai din copilarie..alaturi de ceaiul de menta culeasa de mana mea si apoi uscata..ce vremuri

elena1988 1

10.02.2011, 15:49

LUK 1

10.02.2011, 16:32

Elena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cocktail cu piersici, inghetata si ceai de fructe